zaterdag
04
juli

Oosterhout Live

 
Lukwelpark
Hertogenlaan
4902AS OosterhoutPlan uw route
 
  • Algemeen
  • Openingstijden
  • Prijzen
  • Overig
 
De 7e editie van Oosterhout LIVE staat voor vernieuwing. Voor het eerst in zeven jaar vindt het festival plaats op een nieuwe, te gekke locatie! Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet van het leukste festival van Brabant. Niet meer de allergrootste namen van Nederland, maar wel de meeste gezelligheid met de meest geboekte artiesten van het moment.
 

Oosterhouts Uurtje

Vanaf 18.00 uur trappen we het festival af met een écht ”Oosterhouts Uurtje”.Tijdens het ”Oosterhouts Uurtje” brengen verschillende Oosterhoutse talenten hun zangkunsten ten gehore!
 

Joeri Plaizier

De cd ‘Vandaag is vandaag’ is zijn debuutalbum en daar gooit Joeri hoge ogen mee! Met hits als ”Rik tikke tik tik” en ”OY OY OY” maakt Joeri Plaizier er gegarandeerd een groot feest van!
 

Samantha Steenwijk

Deze echte volkszangeres heeft weinig introductie meer nodig. In 2013 behaalde ze de finale van Bloed, Zweet en Tranen op SBS6 en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.
 

Django Wagner

Django weet het beste van twee werelden met elkaar te combineren. En hij bezit een mooie, warme zangstem én hij zingt met heel veel gevoel. Django is een echte sfeermakers! Wie kent zijn vele hits niet zoals o.a.  ”Kali”, ”In ons café” en ”Mooie Blauwe Ogen”?! 100% meezing-garantie!
 

JAYH

JAYH is een Amsterdamse zanger en producer, hij werkt nauw samen met artiesten zoals Sharon Doorson, The Partysquad, Dio en Gers Pardoel. Maar misschien is hij nog beter bekend van zijn eigen mega-zomerhit ”Mooie dag”!
 

Henk Dissel

De rijzende ster Henk Dissel zien we wederom op Oosterhout LIVE terug. Zijn hits als ‘Een bom’, ‘Lange nacht’, ‘Rood fruit’ en zijn meest recente single ‘Alle hoeken’ zullen zeker de revu passeren.
 

Rein Mercha

Rein Mercha is een échte volkszanger met een enorm krachtige stem.
Hij hoort bij de top van de live zangers, want wat deze man op het podium laat horen is ongekend!
 

Matthijs Koning

”Dans met mij”, ”Hallo Hallo” en ”Sleutel van jouw hart” zijn zomaar wat titels van Matthijs die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald, daarom mag deze Oosterhouter ook deze editie niet ontbreken op Oosterhout LIVE.
 

Wesly Bronkhorst

Wesly is een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Deze rasechte Amsterdammer is een aanrader voor daar waar het echt een feest  mag worden!
 

John West

John West is al jaren een graag geziene gast in de Nederlandse Muziekindustrie, met al enkele hitjes op zijn naam. Maar door zijn deelname aan het programma Bloed, Zweet en Tranen is hij nu ook bij het grote publiek bekend!
 

Vinzzent

Oosterhout Live ambassadeur Vinzzent ontbreekt ook deze keer niet!
”Kom op en dans met me mee!” Een kreet uit de Dromendans van Vinzzent waarmee hij Nederland veroverde in 2011. Sowieso, dat alle voetjes van de vloer gaan! Dansé, dansé!
 
Bestel hier jouw tickets!